Ezt sütit régebben készítettem, de mivel eszembe jutott, gondoltam ezt is felbiggyesztem ide.
Elsőre sikerült, nem túl nehéz elkészíteni. Mindenki oda meg vissza volt érte :) Szerencsére :)
Nem a legjobb kép, de legalább látszik, hogy igazi házi süti!
Tészta:
4 tojás
6 ek cukor
6 ek liszt
1 ek kakaó
fél cs. sütőpor
Krém:
1 van. puding
3 ek cukor
25 dkg margarin
25 dkg gesztenyemassza
Karamellás tejszín:
4 ek cukor
2 tejszínhab por (legjobb a spar-os habpor)
Elkészítése:
A piskótának valókat egyszerűen csak összekevered és tepsiben megsütöd. Nem kell különválasztani a tojásokat, és egyéb macera sincs vele :)
A pudingot megfőzzük és teljesen kihűtjük A margarint és a gesztenyét összekeverjük a kézi mixerrel.
Majd kanalanként belekeverjük a pudingot a gesztenyés masszába.
A megsült piskótát megkenjük krémmel, majd a cukrot egy serpenyőben megolvasztjuk, felöntjük tejjel, és addig főzzük, amíg el nem olvad az összes cukor. Jól lehűtjük, és ebbe a tejbe felverjük a tejszínport. Ezt rákenjük a krémre, és csokival díszíthetjük.
Sütési idő: 10 perc
Sütési hőmérséklet: 180-200 C
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése